Dette er hva du kan gjøre hvis du river opp mye

Dette er hva du kan gjøre hvis du river opp mye

Luxe Lashlift Set er en stor utfordring for alvorlig rennende øyne. Resultatet er også ofte ikke lovende, fordi alt blir helt vått.

Derfor vil vi i denne artikkelen vise deg hvilke grunner det kan ha at øynene vanner tungt under vippeheisen og hva du kan gjøre med det.

Limet kommer inn i øynene

Det er også mulig at du åpnet øynene litt under behandlingen, og at produkter som øyenvippelimet kom inn i øynene dine. Limet inneholder alkohol, noe som skaper røyk når du fikser øyevippene på silikonputen. Disse dampene irriterer øyet, spesielt hvis du er litt følsom. Så, selvfølgelig, vil du begynne å vanne med en gang.

Andre grunner til vannige øyne

Øynene dine kan også vanne hvis lampen er for lys. I dette tilfellet bør du sette lampen litt mindre lys og rette den slik at den ikke skinner frontalt i øyet.

Også ulike sykdommer som diabetes mellitus, skjoldbruskkjertelproblemer eller revmatisme, samt skader, kan forårsake vannfulle øyne.

Noen ganger kan det være at du rett og slett er sliten, avslappet eller spent, og dermed begynner øynene automatisk å vanne. Sørg derfor for at du har en avslappet atmosfære i behandlingsrommet. Hyggelig, stille musikk og et varmt teppe vil sikre at du kan slappe av helt og helst til og med sovne.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg begynner å rive?

Hvis du begynner å rive under behandlingen, er det best å ikke handle på det i det hele tatt. Du kan ikke engang legge merke til det i det øyeblikket. Men hvis du blir klar over det, vil du automatisk og ubevisst rive enda mer.

Du kan forsiktig tørke tårene bort med en bomullspinne. Hvis øynene fortsetter å vanne og ikke vil stoppe, så la øyet være alene i ca 5-10 minutter. Bare fortsett å jobbe på det andre øyet til det vannige øyet har roet seg.

Men hvis øynene dine begynner å vanne mye før du selv har gjort noe, kan dette være en indikator på at du har tørre øyne. I dette tilfellet bør du heller gå til en lege.