De 5 vanligste Luxe Eyelash Lift-feilene og hvordan du kan unngå dem

De 5 vanligste Luxe Eyelash Lift-feilene og hvordan du kan unngå dem

Mulige allergiske reaksjoner under Luxe Lashlift Set Leser De 5 vanligste Luxe Eyelash Lift-feilene og hvordan du kan unngå dem 5 minutter Neste Luxe Eyelash Lift gikk galt? Slik løser du problemet!

Kjenner du også disse problemene med et Luxe Lashlift-sett?

Noen ganger fungerer øyenvippeheisen bra, og øyevippene får en flott krøll, og noen ganger fungerer det ikke i det hele tatt av en eller annen ukjent grunn.

Øyevippene ser rotete ut etter øyenvippeheisen og krøllen i øyevippene er uregelmessig.

Etter behandlingen er vippene bøyd, du er opprørt og skuffet fordi du ikke fikk en god wow-effekt.

Du kan ikke forklare hvorfor Luxe Lashlift Set noen ganger fungerer og noen ganger ikke, fordi du alltid utfører behandlingen på samme måte. Derfor er du frustrert og desperat og ikke vet hva du gjør galt.

Hvordan unngå de vanligste feilene i øyenvippeløftingen

Ved første øyekast virker øyenvippeløfting lett og rask å lære. Tross alt må du bare fikse vippene på silikonputen, spre lotionene, tynne vippene og det er det. Hva annet kan gå galt? Likevel skjer det ofte at nykommere gjør feil når de løfter øyevipper, og resultatet til slutt er ikke så vakkert som du ville ha ønsket. Da får øyevippene ingen fart, krøllen blir uregelmessig eller ser rotete ut etter øyenvippeheisen. Derfor har vi samlet 5 vanligste Luxe Lashlift Sett feil for deg. Her forklarer vi deg hva konsekvensene er og hvordan du kan unngå dem i fremtiden. Slik at du alltid trylle frem en flott øyenvippeløft for deg og dine venner eller familie.

 

Øyenvippefeil nummer 1: Silikonputen sitter for langt på øyets indre hjørne

Silikonputen var ikke ordentlig montert på øyelokket og stakk for langt til det indre hjørnet av øyet. Dette etterlater noen små vipper utsatt i det indre hjørnet.

Konsekvensene er at noen få vipper i det indre hjørnet ikke er festet og farget på puten. Som et resultat, disse vippene rett og slett skiller seg ut på slutten, og resultatet ser ikke bra ut. Spesielt hvis du er naturlig blond og øyenvippene dine også er blonde, ser det ut som om du mangler noen øyenvipper i det indre hjørnet.

 

Løsningen: Monter silikonputen så nært som mulig til det indre hjørnet av øyet, slik at de små øyevippene også festes til silikonputen i det indre hjørnet. Sjekk også om noen få vipper ikke er skjult under silikonputen, og ta dem forsiktig ut med øyenvippeverktøyet eller en mikrobørste.

 

Øyenvippefeil nummer 2: Silikonputen er for langt fra vippekanten

Hvis du har limt silikonputen for langt unna vippekanten, kan vippene synke når du fjerner silikonputen. Da kan krøllen i vippene ikke fungere i dette tilfellet, eller vippene kan få en uregelmessig krølle.

 

Løsningen: Det er veldig viktig at du holder silikonputen så nær vippekanten som mulig og sørger for at det ikke blir igjen luft mellom silikonputen og vippekanten. Silikonputen bør derfor sitte fast så nært som mulig til vippekanten.

 

Øyenvippefeil nummer 3: Silikonputen limes på øyevippene

Hvis du stikker silikonputen på vippene, vil vippene få en stygg krøll på slutten. Spesielt etter noen uker, når vippene har vokst litt mer, vil denne stygge krøllen bli enda mer merkbar.

 

Løsningen: Også her bør du sørge for at du holder silikonputen så nær vippekanten som mulig og ikke på vippene. For å gjøre dette, trekk øyelokket litt opp slik at du kan se vippekanten og plassere silikonputen på øyelokket så nær vippekanten som mulig.

 

Øyenvippefeil nummer 4: Øyevippene ble ikke strukket godt

Noen ganger kan det hende at det er luft mellom vippene og silikonputen. Da er øyevippene ikke riktig strammet. Enten virker krøllen i vippene ikke, vippene synker eller har en uregelmessig krøll.

Løsningen: Du kan selv sjekke om du har strammet øyevippene godt ved å nå mellom øyevippene og silikonputen med øyenvippeverktøyet. Hvis du ser at vippene er løse og løsner fra silikonputen, er vippene ikke godt strammet på silikonputen. Sørg alltid for at det er god spenning i vippene. Øyevippene må ligge ordentlig stram på silikonputen. Det må ikke være luft mellom vippene og silikonputen.

 

Øyevippefeil nummer 5: Øyevippene krysses på silikonputen

Hvis du ikke har skilt vippene godt på silikonputen, kan de krysse hverandre. Så ser de virvlet ut på slutten, noen ganger har en krøll, og noen ganger kan tipsene også bøyes. Resultatet ser da ikke bra ut.

 

Løsningen: Forsikre deg om at vippene er pent jevne og limt side om side på silikonputen. For å korrigere kryssede vipper, bruk litt lim på vippene og korriger dem med øyenvippeverktøyet. På denne måten ligger øyevippene pent og side om side på silikonputen på slutten.