De 5 verste Luxe Lashlift Sett feil

De 5 verste Luxe Lashlift Sett feil

Feil #1: Velge feil putestørrelse

Den første fatale feilen i øyenvippeløfting skjer ofte når du velger en silikonpute.

Hvis du velger silikonputen enten for liten eller for stor, kan det føre til forskjellige problemer under øyenvippeheisen. Enten har øyevippene ingen krøll etter øyenvippeløftet, eller de krøller seg innover. Hvis silikonputen er for stor, kan ikke øyevippene få noen krøll, og de skiller seg rett ut. Hvis silikonputen er for liten, ser det ut til at vippene er krøllet innover. Dette ser ikke bra ut og vil ikke gi deg wow-effekten. Vi har allerede forklart hvordan du velger riktig størrelse for silikonputen i en bloggartikkel som du kan lese her.

I utgangspunktet skiller vi mellom flate silikonputer og buede silikonputer. De flate silikonputene løfter vippene allerede ved roten. Disse silikonputene er egnet for kortere vipper og opp til middels lengde, da de visuelt forlenger dem og «åpner» utseendet til deg. Buede silikonputer oppnår mer krøll når du løfter øyevipper Standard silikonputer kommer i fem forskjellige størrelser: S, M, M1, M2 og L.
S og M tilhører de flate silikonputene og fører til en optisk forlengelse av øyevippene. Silikonputestørrelsen M2 og L tilhører de buede silikonputene og gir øyevippene en vakker krøll.


Derfor er det viktig å velge riktig silikonputestørrelse når Luxe øyenvippe løfting. Når du har gjort det, plasser silikonputen så nær vippekanten som mulig og bruk et øyenvippeverktøy for å trekke alle vippene på puten. Vippene må dekke 3⁄4 av silikonputen.

 

Feil #2: Øyevipper løftes ikke i det indre hjørnet

Den andre feilen skjer vanligvis når du fester vippene på silikonputen. Folk overser ofte vippene i det indre hjørnet av øyet, spesielt blonde eller lyshårede kvinner, og fikser dem ikke på silikonputen. Bare hvis øyevippene er farget etter øyenvippeløftet, ser det etter behandlingen som om øyevippene i øyets indre hjørne mangler.

For å sikre at du har festet alle øyevippene på silikonputen, trekk øyelokket litt høyere for å sjekke om du også har festet alle øyevippene i det indre hjørnet. Nøyaktighet er nødvendig her, fordi spesielt blonde, fine øyenvipper lett kan overses.

 

Feil #3: Forberedelser som ikke er jevnt fordelt på øyevippene

For optimal krøll- og wow-effekt, må kremer som brukes i vippeløft påføres jevnt og minst 1 millimeter unna rotbunnen, rett i dabbing bevegelser. Ikke skimp på kremen. Hvis lotionen påføres ujevnt, vil resultatet også variere etter påføringstiden, ettersom mindre eller mer lotion har virket på vippestrukturen under påføringstiden. Resultatet er ujevnt buede vipper og noen vipper vil til og med synke fordi de ikke har hatt nok eksponeringstid.

Derfor er det svært viktig å bruke lotionen jevnt når du løfter øyevippene.

Hvis du ikke gjør det, blir resultatet heller ikke engang.

Feil #4: Ikke overvåker eksponeringstiden til lotionene

Vi har sett klienter lese avisen i løpet av søknadstiden. Dette er en dødelig feil, fordi effekten av lotionen skal overvåkes kontinuerlig i løpet av påføringstiden.

Hvis lotionen forblir på øyevippene for mye for lenge, kan det skade øyenvippene dine, for eksempel.

Hvis eksponeringstiden er for kort, vil effekten ikke vare eller enda verre - kan ikke sees i det hele tatt. Mange faktorer kan være ansvarlige for dette: Lotionene har mistet effekten. Eller det er for mye lim på øyevipper, som er den vanligste årsaken. Selv da trenger lotionene litt lenger tid for å trenge gjennom klebemiddellaget. Alternativt kan romtemperaturen ha påvirket påføringstiden. Hvis rommet er for kaldt, kan dette forlenge eksponeringstiden.

Kort sagt, bør du alltid holde øye med forberedelsene og kontinuerlig overvåke fremdriften av øyenvippeheisen. Informasjonen fra analysen din i begynnelsen er bare ledetråder du kan stole på for å velge en eksponeringstid omtrent.

 

Feil #5: Øyevipper ikke ordentlig rengjort for fargerester

Altfor ofte skjer det at klienter avslutter Luxe Eyelash Lift-behandlingen med fastlåste vipper. Årsaken til dette er utilstrekkelig rengjøring av øyevipper etter øyenvippeheisen. Spesielt mellom øyevippene liker å skjule farge og limrester. Dette kan føre til fatale konsekvenser. Fordi du oppfordres til ikke å vaske øyet i 24 timer. Hvis rester av øyenvippeheisen forblir fast i øynene, kan de komme inn i øyet og forårsake kløe, brennende eller allergiske reaksjoner.

Derfor er det viktig å rengjøre øynene grundig med en øyenvippebørste og kamme ut alle rester. Det er også verdt å bruke mikrobørster for å rengjøre mellomrommene mellom vippene.

Vippene må være tørre, rene og godt atskilt før du er ferdig med behandlingen. Ingen flueben eller fastlåste vipper. Ellers, du kan ta øyet uforsiktig, og rester vil komme inn i øyet og forårsake skade.

Jo mer presist du kammer ut og rengjør vippene, desto større er wow-effekten for deg.

I tillegg er disse pleietipsene svært viktige for deg:

I løpet av de første 24 timene er det viktig å unngå kontakt med damper, kremer og fuktighet.[Zeilenumbruch] Ikke se på dampen når du lager mat! Vanntett mascara bør heller ikke brukes, da den angriper lamineringen. En pH-nøytral øyesminkefjerner eller enda bedre, en spesiell øyenvippesjampo er den beste pleien for øyevipper etter øyenvippeløfting, slik at beskyttelseslaget varer lenger. Etter øyenvippeheisen skal øyevippene behandles daglig med et vitaminserum.