Luxe øyenbryn løfting Tutorial

Luxe øyenbryn løfting Tutorial

Trinn for trinn guide: Luxe øyenbryn løfting
TRINN 1: Rengjør øyenbrynsområdet med et rensemiddel
Før du starter behandlingen, anbefaler vi at du sørger for at huden rundt øyenbrynene dine er så ren og så oljefri som mulig. Fet hud eller sminke kan forhindre at lotionene virker. Smuss eller rester på øyenbrynene og huden hindrer brynlimet i å feste seg ordentlig.
Sørg for å fjerne all sminke eller rester før behandlingen ved å bruke vår Luxe Cleanser (valgfritt) eller din daglige ansiktsvask. Vi anbefaler å bruke en babysjampo da denne har en PH på 5,5 eller mer, og den kan åpne opp hårflak, noe som gjør liming mye enklere.

Merk:
 • Sørg for at øyenbrynene dine er tørre ved å klappe dem med en serviett.
 • Ved å starte med en ren klut kan de forskjellige lotionene også fungere mer effektivt.
 • Jobb mot hårvekstretningen for å rense huden under øyenbrynene også.

TRINN 2: Fest øyenbrynene til ønsket form

 1. Påfør Luxe Eyebrow Glue (Kleber) sjenerøst på øyenbrynene.
 2. Form øyenbrynene til ønsket form ved hjelp av en kam/børste.
 3. Pass på at alle hårene ligger flatt, og korriger om nødvendig.
Merk:
 • For et naturlig resultat, ikke fikser øyenbrynene for bratt mot hårfestet. Korriger plasseringen av hårene ved å påføre Luxe Eyebrow Glue på nytt og gre på nytt.

TRINN 3: Påfør Luxe Perming Lotion

 1. Begynn å påføre perming lotion (Luxe Perm Lotion 1) fra toppen av øyenbrynet slik at hårene som trenger å endre retning mer kan behandles lenger. Dekk hele brynet med en sjenerøs mengde perming lotion.
 2. Smør lotionen fra det indre hjørnet til det ytre hjørnet og børst deretter lotionen fra det ytre hjørnet til det indre hjørnet, pass på at røttene til hårene blir dekket. Gjenta bevegelsen oppover én gang og ned én gang.
 3. Fjern lotionrester med en tørr bomullspute uten å fjerne limet fra øyenbrynene. Om nødvendig, påfør lim på nytt for å feste brynene i ønsket form.

Merk:
 • Unngå å gni kremer på huden for å unngå irritasjon og fokuser på å dekke brynhårene fra roten.
Behandlingstid :
Fint hår: 8 min
Middels hår: 10 min
Tykt hår: 12 min

Du kan sjekke behandlingstidene ved å løfte noen av hårene i motsatt retning. Hvis de spretter tilbake - betyr det at de ikke er klare ennå. Hvis de mangler motstand – så er de det. Det betyr at de krever mindre behandlingstid.

Det er bedre å sjekke hårene på forskjellige steder i brynet, siden noen områder kan behandles raskere (for eksempel har øyenbrynshodet generelt mykere og lysere hår, slik at de krever mindre behandlingstid).

Godt å vite!
Behandlingstiden for krøllelotion avhenger av hårets grovhet og hvor mye retningen må endres. Jo grovere hår/jo mer retningen må endres, jo lengre behandlingstid.

Den nedre delen av øyenbrynshårene vokser naturlig oppover og den øverste delen nedover. Den øverste delen har også mange små gjenstridige trådkors som er vanskeligst å løfte. Alt dette betyr at toppen av øyenbrynet tar lengst og mest arbeid å omforme.

TRINN 4: Påfør festekrem (+ klamfilm)

Festekremen gir brynene deres nye form.
 1. Påfør festekrem på hele øyenbrynet og form det deretter slik du vil at øyenbrynene skal være med Luxe-børsten.
 2. Dekk dem med matfilm og trykk godt ned.
 3. Behandlingstiden er kun 8 minutter for alle hårtyper.
Merk:
 • Børstingen må gjøres skånsomt for ikke å irritere huden og unngå å strekke hårene etter Lifting lotion.
 • Hvis det bare er noen få gjenstridige hår som ikke vil ligge flatt, kan du feste dem med lim før påføring av festekremen. Alternativt kan du også bruke litt bomullsnett


TRINN 5: Farging av øyenbrynene (valgfritt og ikke inkludert)

Øyenbrynene dine er nå fikset i perfekt form. For å gjøre hvert eneste lille perfekt formede hår synlig, mangler bare litt farge nå! Bland fargen og påfør den sjenerøst på øyenbrynene. Sørg for at alle øyenbrynene dine er dekket. Behandlingstiden er kun 3-4 minutter.

Etter at behandlingstiden er over, fjern fargen grundig med en fuktig bomullspute.

Merk:
Før du påfører, dekk området rundt øyenbrynene med vaselin for å beskytte huden din.

Godt å vite!
 • Hvis du er på utkikk etter et tintsett, finner du vårt Luxe Tint Set på vår nettside.
TRINN 6: Påføring av pleiekremen
 1. Påfør til slutt Nourish lotion (Pflege) for å revitalisere øyenbrynene dine. Gre deretter øyenbrynene grundig.
 2. Behandle i 4 minutter for alle hårtyper.
 3. Rengjør øyenbrynene med fuktige bomullspads og fjern limet. Gre deretter ut limrester med en vippebørste og gre øyenbrynene i form og stil. Ferdig!
Merk:
 • Pass på at det ikke er lim igjen.
Må gjøre Luxe Eyebrowlift Aftercare
 • Unngå kontakt av øyenbrynene med vann, damp, varme bad, badstuer etter påføringen i 24–48 timer.
 • Unngå oljer, sjampo og lotioner i 24–48 timer.
 • Unngå øyenbrynssminke i 24 timer.
 • Unngå å gni eller trekke i øyenbrynene i 24 timer.
 • Sov på ryggen i 48 timer! Siden formen på øyenbrynene dine fortsatt endrer seg, kan det å sove på siden eller legge press på øyenbrynene føre til at øyenbrynene mister formen.

Anbefalt å gjøre
 • Bruk en oljefri sminkefjerner.
 • Unngå aggressive produkter.
 • For å holde øyenbrynene dine luftige og for å unngå at de blir flokete, børst dem daglig. Du kan bruke en øyenbrynsbørste (spesielt laget for dette formålet).
Brukermelding
 • Vennligst merk før bruk: Til tross for flere testede ingredienser og ingen intoleranse bekreftet så langt av våre kunder, vennligst test produktet for hudkompatibilitet før bruk (test liten mengde på baksiden av hånden). Hold øyet lukket under påføring og fjern kontaktlinser.
 • Løfter kan gjentas så ofte du vil, men vi anbefaler å vente i minst 2 uker for å unngå overbehandling. Dette betyr at hvis du vil friske opp løftet etter en uke eller to, er det helt greit!
 • Feil påføring kan forårsake irritasjon i øyet (unngå øyekontakt). Hvis øyekontakt oppstår, skyll med vann i 3–5 minutter og oppsøk lege om nødvendig.
 • Luxe Cosmetics er ikke ansvarlig for skader forårsaket av dette produktet eller feil bruk. Hold unna barn.