Luxe Øyenbrynserum Tutorial

Luxe Øyenbrynserum Tutorial

Trinn for trinn guide: Luxe Øyenbrynserum
Luxe Vippeserum Tutorial Leser Luxe Øyenbrynserum Tutorial 3 minutter Neste Luxe Fargesett Tutorial

Luxe Øyenbrynsserumet ditt

TRINN 1: Test den på huden din

Før den første behandlingen, gjør en lappetest på huden din for å sikre at du ikke har en allergisk reaksjon på serumet. Sikkerhet først!

Merk:

 • Som med all kosmetikk, kan noen mennesker være allergiske. Noen mennesker kan oppleve svie eller kløe når de begynner å bruke vårt Luxe Serum. Dette er imidlertid nesten aldri tilfelle. Hvis problemet vedvarer, slutte å bruke det.

Visste du?

 • Luxe Serum av høy kvalitet støtter den naturlige veksten av øyenbryn eller øyevipper. Det nøye kombinerte aktive ingredienskomplekset hjelper til med å få øyevippene og øyenbrynene til å se naturlig fyldige og tette ut. Hyaluronsyre og vitamin E gir øyenbrynene en ekstra dose fuktighet og pleie.

TRINN 2: Rens huden din

Før du starter behandlingen, sørg for at huden rundt øynene og brynene dine er så ren og så oljefri som mulig. Fet hud eller sminke kan forhindre at serumene virker.

Når den er rengjort, kan den absorbere de aktive ingrediensene ordentlig. Fjern sminken din med en oljefri sminkefjerner eller -rens.


Merk:

 • Selv om du allerede har renset ansiktet med et rensemiddel, bør du nå vaske alt av igjen med litt varmt vann. Porene dine vil åpne seg og huden kan absorbere ingrediensene bedre.

TRINN 3: Påfør Luxe Serum

Nå kan du påføre Luxe Serum på øyenbrynene eller øyevippene. For at øyenbrynene eller øyevippene dine skal vokse, trenger du ikke ta en stor mengde. Det er nok å påføre væsken slik at hårene blir litt fuktet. Du kan merke en litt kul følelse.

Øyenvipper: Påfør kun ett strøk med Luxe Serum ved roten av de øvre vippene dine (som en eyeliner) en gang om dagen. En dukkert er tilstrekkelig for begge vippekantene.
Øyenbryn: Påfør på øyenbrynene daglig.

Merk:

 • La serumet virke over natten. Samme prosess gjelder ved bruk på øyenbryn.

TRINN 4: La det tørke

Vent til serumet har tørket helt hvis du bruker flere skjønnhetsprodukter.

TRINN 5: Konsistens

Vi anbefaler å påføre serumet før du legger deg, for maksimalt resultat! Sørg for at huden din er ren før påføring. Hvis du glemmer en dag, er det bare å gjøre opp for det neste dag.

Merk:

 • Vær oppmerksom på at dette er et serum. Noen ser resultater på så lite som to uker, mens andre tar en til to måneder. Hold deg til rutinen din fordi konsistens er nøkkelen til gode resultater (spesielt med serum).

Viktig:

Ikke gjør flere applikasjoner eller doble dips. Å bruke mer enn instruert vil ikke gi deg raskere resultater. En dukkert i flasken er nok for begge øynene. Lappetesting anbefales alltid før bruk.

 • Unngå direkte kontakt med øynene.
 • Ikke bruk hvis du er gravid, ammer, under kjemoterapi, amming eller under 18 år. Rådfør deg med legen din før bruk.
 • Oppbevares utilgjengelig for barn.
 • Hvis det oppstår rødhet eller irritasjon, slutt å bruke produktet.
 • Hvis du har en medisinsk tilstand, kontakt legen din før kjøp.
 • Les boksvedlegget for mer informasjon og før bruk.
 • Sørg for å bytte ut gamle flasker hver 2. måned for maksimalt resultat. Vi anbefaler å oppbevare Luxe Serum ved 36°F til 77°F (2,2°C til 25°C) og lukke lokket godt etter bruk.