Luxe øyenvippe løft under graviditet

Luxe øyenvippe løft under graviditet

Det er ganske forståelig at gravide også vil ha vakkert buede, naturlige øyenvipper. Samtidig, spesielt i løpet av denne tiden, betaler man spesiell oppmerksomhet mot helse. Derfor oppstår spørsmålet: Er øyenvippe laminering mulig under graviditet?

Hver graviditet er forskjellig


Vi sier det med en gang: det er ikke noe teppe svar på spørsmålet om du skal utføre Luxe Eyelash Lift under graviditet. I avansert graviditet kan vi anta at behandlingen ikke vil skade fosteret. Men hvis organene til det ufødte barnet ennå ikke er fullt dannet, bør det tas spesiell forsiktighet. Tross alt jobber vi med produkter som øyenvippelimet i direkte kontakt med huden. Derfor anbefaler vi alle gravide kunder å snakke med legen sin om dette først. I tillegg kan hver graviditet være forskjellig, og hver gravid person kan reagere annerledes på de massive hormonelle endringene.

Hormonens rolle i Luxe Eyelash Lift under graviditet

Akkurat som under menstruasjon og overgangsalder, kan hormoner virkelig bli gal under graviditeten. Omtrent fra andre halvdel av graviditeten stiger østrogennivået kraftig. Som et resultat blir øyevippene fyldigere og lengre, ettersom øyenvippens vekst øker. Dette forlenger også øyenvippesyklusen automatisk. Dette betyr at færre øyevipper faller ut. Først høres dette bra og lovende ut for et vakkert resultat av Luxe Eyelash Lift. Imidlertid kan det fortsatt være svingninger i hormonbalansen, slik at plutselig økte øyevipper faller ut og dermed forsvinner resultatet av øyenvippeheisen.

Av denne grunn er resultatet ikke forutsigbart på grunn av den endrede hormonbalansen. Øyelash Lift under graviditet kan ikke ha noen effekt i det hele tatt. Det er også mulig at det fungerer bra som vanlig, eller at resultatet forsvinner etter to dager - eller bare etter 10 uker.