Luxe Eyelash Lift gikk galt? Slik løser du problemet!

Luxe Eyelash Lift gikk galt? Slik løser du problemet!

Saken er - du kan skjule din dårlige hårklipp med noen få velplasserte tilbehør. Noen jenter kan til og med rocke en guttekutt eller ha på seg et Charlize Theron Mad Max-utseende. Når det gjelder kviser, kan du bare dekke dem opp med sminke.

Men hvis en Luxe Eyelash Lift går galt, er det ingenting du kan gjøre enn å vente. Ingen mengde påføring av grooming-løsningen vil fikse rotet. Bare la vippene hvile i noen uker, så kan du prøve det.

For å sikre at ditt neste forsøk med Luxe Eyelash Lifting Kit går riktig, her er feilene du bør unngå:

1. VIPPENE BLIR FOR KRØLLET ETTER EN STUND


Som nybegynner, å bruke Luxe Eyelash Lifting Set hjemme er en enkel og rimelig måte å få vakre vipper på. Du kan imidlertid ikke få de ønskede resultatene etter første bruk av settet. Hvis øyenvippene dine så perfekt ut etter behandlingen, og etter en stund krøllet de for mye, så rushed du et av trinnene.

Den skyldige - limet som ikke vasket ordentlig ut!

De fleste tror at vann ødelegger øyenvippeheisen. I noen tilfeller er dette sant. Øyevippene vil miste perm hvis du vasker ansiktet med varmt vann. Den andre løsningen som påføres øyevippene for å gi dem form, er den som må skylles grundig av. Årsaken til at vippene dine krøllet for mye er fordi limet ble liggende i sprekkene. Da det fortsatte å tørke, endret formen på vippene seg.

Den gode nyheten er at dette lett kan løses. Alt du trenger å gjøre er å tørke vippene med rengjøringsmiddelet, bruke kondisjoneringskremen, og for å fjerne limet fra øyelokket, sveip øyelokket et par ganger med en varm, fuktig bomullspinne for å løsne limet. og du er god å gå.

2. ØYEVIPPENE ER SMELTET SAMMEN


Hvis vippene dine har smeltet sammen, beklager vi å være bærer av dårlige nyheter - ingen rengjøring vil løse problemet. Det eneste alternativet ditt er en keratin øyenvippeløft, som bruker cystein. Permingsmiddelet i denne behandlingen fjerner krøllen og krøllen fra vippene dine.

Cystein øker pH-verdien i vippene dine og åpner hårstråene. Dette løfter forsiktig og skiller dem. Fordi cystein aktiveres av varme, vippene vender tilbake til sin naturlige tilstand i det øyeblikket trykket frigjøres. Etter en keratinbehandling gjenvinner vippene sin styrke og blir fuktet.

Etter noen uker kan du prøve Luxe Eyelash Lifting Kit igjen. Dette bringer oss til vår neste feil og hvordan du kan unngå det:


3. ØYEVIPPER ER KRYSSET OG KRØLLET

Denne feilen skjer vanligvis når limet fjernes og den andre løsningen påføres. Hvis lim forblir, kan resten av behandlingen gå galt. Her er hva du bør gjøre:

  1. Separat vippene i tre seksjoner når du påfører limet
  2. Påfør løsningen med staven vendt opp og rett
  3. Separat etter noen sekunder hvis du ser dem holde sammen
  4. Når du bruker den andre løsningen fra Luxe Eyelash Lift-settet, kan vippene ha skiftet. Så berør dem igjen før du tørker av limet

I de fleste tilfeller er det alltid limet som forårsaker problemet. Så vær ekstra forsiktig med det, og alt blir bra.


4. SILIKONPUTENE HOLDER SEG IKKE ORDENTLIG


Hvis dette skjer, og du fortsatt fortsetter med øyenvippeheisen, er det mulig at du ved et uhell vil rive av øyenvippene dine. Silikonputene glir stadig fordi øyelokkene ikke ble rengjort ordentlig. Oljeresten gjør overflaten glatt, og dette kan også forårsake uoverensstemmelser ved påføring av limet.

En annen løsning: Du kan bruke hvilket som helst tape på øyelokket og påføre limet og putene på det, på denne måten beskytter du øyelokket mot limet, det er lettere å påføre putene og du har mer kontroll.


5. KRØLLEN SER UJEVN UT


Vi har allerede nevnt at hvis limet ikke påføres og fjernes riktig, kan vippene krølle for mye eller se rynkete ut. En annen feil som vil ødelegge formen på vippene dine, er plasseringen av løfteputen. Hvis puten er plassert under vippekanten, vil vippene bare krølle seg fra spissene.

Puten skal plasseres direkte på vippekanten slik at alle vippene er buet jevnt.


6. ØYEVIPPENE HAR IKKE LØFTET


De fleste skynder seg gjennom prosessen, og det er grunnen til at øyenvippene ikke krøller seg ordentlig. De to løsningene som bør gis ekstra oppmerksomhet og tid er limet og perm-lotionen. Hvis en av disse løsningene fjernes for tidlig, vil ikke vippene absorbere ingrediensene ordentlig.

Merk: Hvis vippene dine er tykke, betyr det ikke at du bør bruke løsningen for mye. Dette ville ødelegge krøllen igjen.