Mulige allergiske reaksjoner under Luxe Lashlift Set

Mulige allergiske reaksjoner under Luxe Lashlift Set

Hvordan kan du gjenkjenne allergiske reaksjoner under Luxe Lashlift Set?

En allergi er en overfølsomhet av immunsystemet til stimuli som de fleste ikke har noen problemer med. Jo lenger du blir utsatt for dette allergenet, desto sterkere og mer merkbar blir reaksjonen. Hvis du er allergisk mot Luxe Lashlift Set, kan du oppleve hevelse, rødhet, irritasjon og/eller kløe.

Slik utfører du allergitesten:

Ved å utføre en allergitest, kan du sikre at Luxe Lashlift Set ikke vil forårsake allergiske reaksjoner. Ideelt sett bør du utføre allergitesten 48 til 72 timer før behandlingen. Under denne testen bruker du individuelle agenter på huden, for eksempel på underarmen eller bak øret. Tape deretter området med et båndstøtte.
Du bør utføre allergitesten for alle ingrediensene som brukes under behandlingen: Lim, alle lotioner, alle serum, øyenvippe og øyenbrynfarge og oksidasjonsmiddel. Hvis allergitesten er positiv, er behandling med disse produktene ikke mulig.

Etter behandlingen: Du bør være oppmerksom på dette

Etter å ha brukt den tredje lotionen, er det svært viktig å rengjøre huden rundt øynene og øyenbrynene med vann. Øyevippene må være fri for farge. Kombiner forsiktig øyenvippene med øyenvippebørsten. For å gjøre dette, kam vippene fra hverandre og kam ut fargen og restene av den tredje lotionen. Du kammer også gjennom øyenbrynene med øyenvippebørsten. Alt må være rent, fordi fargerester, så vel som restene av den tredje lotionen, som har tørket på øyevipper, senere kan forårsake en allergisk reaksjon. Det samme gjelder for øyenbrynene. Siden du ikke skal vaske øynene i 24 timer, må øyevippene ikke sitte fast sammen.