Luxe Lashlift Sett feil: berør krøllete eller alvorlig krøllede vipper

Luxe Lashlift Sett feil: berør krøllete eller alvorlig krøllede vipper

Hvis vippene ser krøllete ut fordi de er krøllet på spissene, har du dessverre oppnådd nøyaktig det motsatte av ditt faktiske mål med denne Luxe Eyelash Lift-feilen: vippene ser nå enda kortere ut enn før. Du er nå skuffet og misfornøyd, for nå kan du ikke lenger bruke mascara på vippene. Hvordan kunne dette skje? Hva kan du gjøre nå? Du finner svarene her:

 

Silikonputen var for liten

Riktig størrelse på silikonputen er veldig viktig for å unngå øyenvippefeil. Bare hvis du har valgt riktig størrelse, kan du oppnå en flott wow-effekt.

Men hvis du velger en silikonputestørrelse som er for liten, kan vippene se krøllet ut og krøllen i vippene vil se unaturlig ut.

Selvfølgelig avhenger krøllen i vippene av ditt valg av silikonputestørrelse. Buede silikonputer gir mer krøll i vippene, men svelger litt i lengden. Flat silikonputer, derimot, gir visuelt mer lengde i vippene. Dette passer godt hvis du har ganske korte vipper og vil ha et åpent utseende.

Alle er individuelle og har vipper av forskjellige lengder og tettheter, samt forskjellige vippestrukturer. For å kunne velge riktig silikonputestørrelse for hver type vippe, bør forsyningen din være godt lager.

 

Eksponeringstiden for lotionene var for lang

Det er veldig viktig å velge riktig eksponeringstid for den respektive typen vipper. Som vi allerede har nevnt, har vi alle forskjellige øyenvippestrukturer og krever derfor forskjellige eksponeringstider. [Eksponeringstiden avhenger av øyenvippens struktur og tekstur. Her må du alltid følge produsentens instruksjoner og romtemperaturen. Produsentens instruksjoner for eksponeringstiden for lotionene refererer til en romtemperatur på ca. 21-25 °C].

 

Lotionene ble ikke distribuert ordentlig

En annen årsak til krøllede vipper kan være at du brukte lotionene helt på vippene - fra røtter til tips - og ikke sørget for å legge igjen et gap på minst 1 mm til røttene. Dette kan føre til at vippene ender opp med å se ikke bare krøllet ut, men spissene på vippene vil bli skadet og tørre.

 

Slik kan du ta opp alvorlig krøllede vipper

I dette tilfellet bør du ikke gjøre en annen øyenvippeheis. Fordi øyevippene er ødelagte og ikke kan farges heller. Fargen tørker ut øyevippene litt. Bruk i stedet mikrobørster og kremer for å rette individuelle vipper.

Slik gjorde vi det: med 2 mikrobørster og litt løftekrem, den første lotionen, rettet vi de enkelte vippene og fra begge sider, dvs. med en mikrobørste nedenfra og en annen ovenfra. På denne måten rettet vi vippene forsiktig fra begge sider for å rette dem ut igjen. Vi gjentok dette 7 til 10 ganger.

Så ta 5 til 7 vipper om gangen og rette dem, ved hjelp av Microbrushes og Lifting Cream for å rette dem 7 til 10 ganger. La deretter lotionen stå på i ca 1 til 2 minutter. Kam deretter vippene med vippebørsten fra topp til bunn for å få den første lotionen ut. Rengjør deretter vippene fra begge sider med to tørre bomullspinner. Gjenta til du har rettet alle vippene.