Luxe Lashlift Set: Bruk silikon øyeputer riktig

Luxe Lashlift Set: Bruk silikon øyeputer riktig

Vet du dette også? Du holder deg på silikonøyeputene for løfting av øyenvipper, men de holder bare ikke. De fortsetter å skli av eller buler dannes i putene. Å sette på silikon øyeputer riktig er imidlertid veldig viktig for et vakkert Luxe Eyelash Lift-resultat. Derfor, i dette blogginnlegget vil vi gi deg noen verdifulle tips for riktig bruk av silikon øyeputer.

 

Hvordan bruke silikon øyeputer på den nedre vippekanten

Slik at de nedre vippene ikke plutselig bøyes oppover etter øyenvippeheisen, taper vi fortsatt den nedre vippekanten med silikonøyeputer. Disse silikonputene er hypoallergene, slik at de forhindrer brenning på øynene. De er fine og tynne, slik at du kan passe dem perfekt til den nedre vippekanten.

For å påføre øyeputene på vippene, fjern først beskyttelsesfilmen. Slik at du kan holde putene godt til øyet uten at de stikker ut merkelig eller danner buler, rull det klissete laget innover litt med fingrene.

I neste trinn åpner du øynene og ser litt oppover. Hold øyeputen på begge sider og legg den på den nedre vippekanten. Ved å trekke forsiktig ned på øyelokket med midt- eller ringfingeren, kan du plassere puten fra nesen over vippekanten.

For å sjekke om puten passer godt til øyet, trekk øyelokket forsiktig oppover for å se om puten skjærer seg inn i øyet.

Gjenta det samme på det andre øyet. Kontroller igjen at de nedre vippene er godt festet og at ingen små vipper stikker ut i det indre eller ytre hjørnet. For å gjøre dette, trekk øyelokket litt oppover igjen. Hvis noen få vipper kikker ut av øyeputen, kan du gjemme dem igjen under puten med mikrobørsten. Senere, når du fikser øyevippene på silikonputen, kan du også skille dem litt med øyenvippeverktøyet og trekke dem ned.