wimpernlifting vorher nachher

Øyevippeløft: Før og etter

Luxe Fargesett Tutorial Leser Øyevippeløft: Før og etter 2 minutter Neste Luxe øyenbryn løfting Tutorial

wimpernlifting vorher nachher

Øyevippeløft: Før og etter

Bruker øyenvippekrøllere og mascara før og 8 uker med fulle, lange og buede øyenvipper etter? Men hvordan?

For de perfekte øyenvippene, som alle lengter etter, er det nå Luxe Eyelash Lift.

wimpernlifting vorher nachher
Det tar bare noen få minutter og lover dobbelt så lang tid, dobbelt så tykke vipper og et fantastisk øyeutseende? Det er ikke noe problem med Luxe Eyelash Lift.


Dine lange, fulle og naturlig buede vipper vil vare opptil 8 uker. Samtidig trenger du ikke lenger å ty til skadelige øyenvippekrøllere eller kunstige øyenvipper.

Med Luxe Eyelash Lift gir du vippene mer volum, tetthet og krøll på en godt tolerert måte.

Med øyenvippeputen blir øyenvippene forsiktig forlenget og formet - for en løfteffekt som umiddelbart skaper ditt perfekte øyeutseende.

Behandlingen er helt trygg, smertefri og dermatologisk testet.

wimpernlifting vorher nachher
1. Hva skjer nøyaktig under en Luxe Eyelash Lift?

Rett vokst eller korte øyenvipper blir visuelt fyldigere og lengre med øyenvippeløft. Øyevippeputen forlenger og former øyenvippene forsiktig. Behandlingen er helt trygg, smertefri og har blitt dermatologisk testet.

2. Hva er forskjellen med øyenvippe perm?

Forskjellen mellom Luxe Eyelash Lift og Eyelash Perm er at øyenvippene dine ser mye lenger ut etter Eyelash Lift-behandlingen. Med øyenvippepermen er øyenvippene dine festet på ruller i stedet for silikonputer og brakt i krøll. Silikonputen som en shaper skaper «løfteffekten» og øyevippene ser betydelig lengre og mer naturlige ut enn med en øyenvippeperm.

3. Hvor lenge varer resultatet?

Luxe Eyelash Lift varer opptil 2 måneder. Avhengig av øyenvippens tekstur, kan dette variere litt.

4. Hvor trygt er programmet?

Luxe Eyelash Lift er veldig trygt og til og med hyggelig hvis alle trinnene følges i henhold til behandlingsprosedyren. Bare ta deg god tid, fokus og ha det veldig gøy. Det vil ikke skade øyenvippene dine i det hele tatt heller. Våre formler har blitt sjekket og testet flere ganger. De inneholder en rekke fuktighetsgivende og nærende ingredienser som sikrer at vippene dine blir næret og ikke flasser.

5. Er det også en opplæringsvideo?