FAQ

Frakt & Retur & Garamtoem

Er du ikke fornøyd med resultatet eller produktet? Ikke noe problem! Bare send en epost til vår kundestøtte på contact@luxe-cosmetics.eu. De vil ta vare på forespørselen din på et par minutter og refunder 100%.

Vi har ubegrensett tillit i Luxe Cosmetics-produkter og vet at du vil elske dine nye vipper! Derfor tilbyr vi 30-dag penger tilbake garanti!

Våre produkter er dermatologisk testet, er ikke testet på dyr og er 100 % veganske.

Hvor lang tid tar det å levere produktet?

Leveringstiden til Norge er forøyeblikket 7-12 arbeidsdager. For flere detlajer vennligst se på vår leverings informasjon.

Hvordan kan jeg spore min ordre?

Det sekundet vi sender pakken, vil du få en mail med sporingsnummeret ditt. Ved å dra på nettsiden vår, kan du enkelt spore ordren din. Bare gå til SPORING og skriv inn din e-postadresse og ordrenummer så kan du se all infomasjonen.

Når får jeg pengene tilbake?

Din refundering vil bli godkjent så snart vi har gått gjennom ordren din. Dette tar vanligvis noen minutter etter du har kontaktet oss. Mengden vil bli refundert til kontoen eller kortet som bli brukt på kjøpet. Vennligst noter deg at kredit kort kan ta lengere tid. Vi prøver å gjøre alt så fort som mulig for deg, men refunderinger kan ta lengere tid til noen typer banker.

Din data blir overført til en sikker SSL tilkobling og er derfor dekket av den nyeste sikkerhets standaren. Din data får ingen risiko i det heletatt. Din sikkerhet er vår høyeste prioritering!

Luxe Lashlift Sett

Luxe Lashlifting er et naturlig alternativ til falske øyevipper, gir dobbelt så lange og dobbelt så tjukke øyevipper og legger til en utrolig kurve. 

Dine lange, fulle og naturlige kurvede øyevipper vil vare fra opp til 8 uker. Sammtidig, trenger du ikke lenger stole på skadelige øyevippekrøllere eller falske øyevipper.

Med Luxe Lashlifting, gir du øyevippene dine mer volum, tetthet og kurve ved hjelp av en mild, uskadelig metode.

Vippeputen forlenger og former forsiktig dine vipper - en løfteeffekt som øyeblikkelig lager det perfekte utseende for øynene dine.

Behandlingen er helt trygg, smertefri og har blitt testet av en dermotalog.

Hvor mange påføringer har Luxe Lashlift Sett og hva er holdbarheten?

Ett Luxe Lashlift Sett har 3 påføringer og varer i 6-8 måneder. Holdbarheten er 2,5 år.

Hva følger med i settet?

3x Luxe Perm Krem

Forsterker de naturlige krøllene til øyevippene dine.

3x Luxe Festing

Fester de nye omfangsrike krøllene til vippene dine.

3x Luxe Omsorg

Revitaliserer øyevippene dine slik at de blir naturlig fine.

1x Luxe Øyevippe Lim

Fester øyevippene dine til løfteputene.

10x Luxe Øyevippe Pute (5 størrelser)

De gir øyevippene dine de foretrukkete nye krøllene, 5 forskjellige styrker - for vær stil.

3x Luxe Renngjørings & Løfteverktøy (Y Form) 

Brukt sammen med renskeren også for å sikkre at øyevippene sitter på silikon puten. Løfteverktøyet (Y- form) er inkludert.

10x  Applikatorer & Penner

Rundt mikroapplikatorene for å legge på permen og festekremen. 

1x  Luxe Instruksjon

En detaljert steg-for-steg guide.

Hvor trygg er Luxe Lashlifting?

Luxe Lashlifting er veldig trygg og til og med trivelig om alle stegene følges etter behandlings intruksene. Ta den tiden du trenger, hold deg fokusert og ha det morro. 

Skader den øyevippene mine?

Ikke i det hele tatt! Våre formler har blitt prøvd og tested flere ganger. De innholder forskjellig fuktige og næringsrike indigrienser som sikrer at vippene dine får næring og ikke flakes.

Er behandlingen vond?

Luxe Lashlifting gir fra seg absolutt ingen smerte! Når vippeputene legges på øyelokkene dine, kan det kjennes litt rart, men det går fort over. I de fleste tilfellene, er en Luxe Lashlifting veldig behagelig!

Kan jeg bruke det mens jeg er gravid?

Luxe Lashlifting er til og med mer forsiktig en vanlig bruk av maskara uten farge. Dette må du til syvende og sist tenke ut selv, fordi det er ingen spesifikke studier rundt det, fordi man tester ingenting på gravide damer.

Ingredienser i kremmen

Produktene våre er 100% veganske & ikke teste på dyr

#1 Perm Krem

Polyacrylamid, tioglykolisksyre, Propylenglykol, destillert vann

#2 Festing 

Polyacrylamid, destillert vann, propylenglykol, metylparaben

#3 Omsorg

Propylenglykol, metylparaben, kollagen, destillert vann (dette er vegansk kollagen og er ikke av animalsk opprinnelse)

#4 Rensker

Destillert vann, PEG/PPG-25/30 kopolymer, PEG-6 kapryl-/capringlyserider, osmanthus fragrans blomsterekstrakt (søt duftblomst), rosa rugosa rotekstrakt (eplerose), natriumlaktat, glyserin, butandiol, glycin, sitronsyre , glutaminsyre, leucin, fenoksyetanol

Øyevippe lim

Polyakrylat, emulgator, avionisert vann, ammoniumsulfat

Ingredienser i silikonputene (øyevippeputene)

Putene er laget av rent medisinsk silikon et bærende materiell, som har blitt beriket med spesiellt effektive, lav molokyl, hylaronsyre

Hva er den beste måten å oppbevare kremen på?

Vi anbefaler å oppbevare kremen på et kaldt og tørt område

Lange Øyevipper:

Ja, Luxe Lashlifting passer for alle øyevipper uansett type eller lengde. 

Rette Øyevipper: 

Ja! Den kan bli utbedret med en Luxe Lashlifting. Etter du har brukt Luxe Lashlifting vil vippene dine være helt løftet og gjevne. 

Korte Øyevipper:

Luxe Lashlift Sett passer for alle øyevipper uansett type eller lengde. Når de løftes opp ser også øyevippene dine lengre ut!

Hvor lang tid tar prossesen?

Prossesen er tre steg og tar bare et par minutter, det følger med intruksjoner slik at det enkelt kan gjøres hjemme!

Hvor lenge varer resultatene?

Luxe Lashlifting varer opp til 2 måneder. Avhengig av teksturen til vippene dine, det kan variere litt.

Hvor mange ganger kan sette brukes?

Vis brukt korrekt, kan sette brukes opp til 5 ganger.

Er det vanskelig å bruke? Kan du gjøre det alene?

Du trenger ikke noe hjelp eller noe tidligere erfaring. De tre stegene tar bare noen få minutter, det følger med instruksjoner slik at det blir enkelt å gjøre hjemme!

Den enkleste måten å bruke Luxe Lashlifting på, er å slappe av med en venn. Men, prossesen kan også gjøre alene uten noen problemer.

Hvordan vet jeg hvilken silikon størrelse som passer for meg?

Alt dette er beskrevet i instruksjonen.

S= stekt løft: passer for korte øyevipper

M= medium løft: passer for normale øyevipper

L= Lett løft: passer for lange øyevipper

Hvor ofte kan man bruke Luxe Lashlifting?

Luxe Lashlifting er veldig mild for dine øyevipper. Men vi anbefaler fortsatt at du venter minst 3 uker mellom vært løft for å unngå slitasje. Helst, etter effekten er borte, så 6-8 uker senere.

Kan jeg bruke maskara eller dusje etter?

Kan jeg bruke maskara etter?

Ja, men det anbefales at du ikke rører vippene dine før minst 24 timer etter behandlingen. Du trenger kanskje ikke maskara uansett. Men, vis du vil at vippene dine skal være enda mer fyldig, kan du bruke en ikke vannavstøtende maskara, siden det kan putte mye stress på vippene dine å fjerne vannavstøtende maskara, noe som svekker løftet ditt.

Kan jeg ta en dusj etterpå? 

Selvsakt! Men du bør unngå det de første 24 timene.

Kan jeg farge øyevippene mine etter løftet?

Ja, det kan du. Er det smart å farge øyevippene dine etter. Du finner mer informasjon om det i instruksjonen. Men, pass på at det ikke kommer noen vann eller veske på vippene de første 24 timene, ellers vil effekten bli svekket.

Hvem passer Luxe Lashlifting ikke for?

Luxe Lashlifting passer ikke for deg vis du har kronisk tørre øyer, konjuktivitt, en aktiv øyeinnfeksjon eller noen slags trikotillomani, vis du nettopp har gjennomført cellegift (vennligst vent minst et år etter forrige behandling) 

Øyevippene er ikke løftet ordentlig. Hva kan jeg gjøre?

De fleste skynder seg gjennom prossesen, som er grunnen til at vippene ikke løftes ordentlig. De to løsningene som bør gis ekstra oppmerksomhet og tid er festingen og permkremen. Vis en av disse løsningene blir tatt vekk for fort, vil ikke vippene ta til seg alle indigrensene. 

Obs: Vis vippene dine er tjukke, menes det ikke at du bør ta på for mye løsning. Dette ødelegger kurven.

Obs: Hvilke øyevippe pute valgte du? Øyevippe puten er grunnlaget for alt. Prøv gjerne ut flere størrelser, da samme størrelse ikke passer for alle. 

For eksempel, vis du ikke har veldig lange vipper og vil ha sterke krøller, er størrelse S nok den rette for deg. Men, vis du har veldig lange vipper, er denne størrelse litt for liten så du bør nok velge M eller L

Jeg brukte det men ser ingen forskjell

Det er viktig at du følger alle stegene og at du følger alle tidene som er lagt. 

Vis du fortsetter å ha problemer, spør en anne person om han kan hjelpe deg, da vil det nok gå bedre når du gjør det alene neste gang.

Hvilken vippe pute brukte du? Vippe puten er grunnlaget for alt. Prøv gjerne ut flere størrelser, fordi samme størrelse passer ikke for alle. 

For eksempel, vis du ikke har veldig lange vipper og vil ha sterke krøller, er størrelse S nok den rette for deg. Men, vis du har veldig lange vipper, er denne størrelse litt for liten så du bør nok velge M eller L

Øyevippe puten sitter ikke fast

1. Rensk puten og øyelokket ditt

2. Legg på et tynt lag med lim på baksiden av vippene og la den tørke i 30-60 sekunder til du skal putte puten på øyelokket ditt.

3. Nu kan du forsiktig press øyevippe puten på øyelokket ditt i 60-90 sekunder.

Vis det ikke er nok, repeter steg 1 og steg 2, men denne gangen bør du legge på et tynt lag med lim på øyelokket & på baksiden av øyevippe puten. Om nødvendig, kan du også ta på litt lim etterpå (f.eks. vis et hjørne av puten ikke sitter fast)

Er betalingsinformasjoen min beskyttet?

Din data blir overført til en sikker SSL tilkobling og er derfor dekket av den nyeste sikkerhets standaren. Din data får ingen risiko i det heletatt. Din sikkerhet er vår høyeste prioritering!

Luxe Øyenbryn Løft

Luxe Øyenbryn Løft er en ny metode og forme sta hår på bare et par steg. Øyenbrynene ser mer fyldig og volumisert med denne metoden.

Luxe Øyenbryn løft, også kalt laminering av bryn, forenkler stiling av øyenbrynene. Øyenbrynenes hår blir myke av det og derfor kan de dra i alle mulige rettninger. 

1. Perm Krem

Forsterker de naturlige krøllene til øyenbrynene dine.

2. Festing

Fester de nye omfangsrike krøllene til øyenbrynene dine.

3. Omsorg

Revitaliserer øyevippene dine slik at de blir naturlig fine.

4. Lim

Holder håret på rett plass.

5. Renngjørings & Løfteverktøy (Y Form) 

Kan brukes for å løfte opp individuelle hår. Og den fjerner alle restene etter påføringen.

6. Øyenbryn børster

For å sette på kremen og gi den perfekte løften til dine øyenbryn 

7. Instruksjon

En detaljert steg-for-steg guide.

Hvor trygg er Luxe Øyenbryn Løfteren?

Luxe Øyenbryn Løfteren er veldig trygg og tilogmed trivelig om alle stegene følges etter behandlings intruksene. Ta den tiden du trenger, hold deg fokusert og ha det morro. 

Skader den øyenbrynene mine?

Ikke i det hele tatt! Våre formler har blitt prøvd og tested flere ganger. De innholder forskjellig fuktige og næringsrike indigrienser som sikrer at vippene dine får næring og ikke flakes.

Kan jeg bruke det mens jeg er gravid?

Luxe Øyenbryn Løfteren er til og med mer forsiktig en vanlig bruk av maskara uten farge. Dette må du til syvende og sist tenke ut selv, fordi det er ingen spesifikke studier rundt det, fordi man tester ingenting på gravide damer.

Ingredienser i kremmen

Produktene våre er 100% veganske & ikke teste på dyr

#1 Perm Krem

Polyacrylamid, tioglykolisksyre, Propylenglykol, destillert vann

#2 Festing 

Polyacrylamid, destillert vann, propylenglykol, metylparaben

#3 Omsorg

Propylenglykol, metylparaben, kollagen, destillert vann (dette er vegansk kollagen og er ikke av animalsk opprinnelse)

Øyenbryn lim

Polyakrylat, emulgator, avionisert vann, ammoniumsulfat

Hva er den beste måten å oppbevare kremen på?

Vi anbefaler å oppbevare kremen på et kaldt og tørt område

Luxe Øyenbryn Løfte Settet passer for alle typer øyenbryn uansett lengde. 

Til og med veldig tynne bryn blir mer fyldig og buskete med Luxe Øyenbryn Løfteren. Omstillingen av øyenbrynene for dem til å se lengre og tykkere. I motsettning til mikroblanding, Luxe Øyenbryn Løfteren legger ikke til flakse hår. Men, små mellomrom i brynene kan bli gjemt med god børsting. Forutsetningen er at brynen er tilstede.

Hvor lang tid tar prossesen?

Prossesen er tre steg og tar bare et par minutter, det følger med intruksjoner slik at det enkelt kan gjøres hjemme!

Hvor lenge varer resultatene?

Luxe Øyenbryn Løften varer opp til 2 måneder. Avhengig av teksturen til brynen dine, kan det variere litt.

Hva bør jeg huske på etter Luxe Øyenbryn Løftet? 

Etter Luxe Øyenbryn Løftet, kan du forme øyenbrynene og de er fleksible i 24 timer. Derfor, bør ikke øyenbrynene komme i kontakt med vann eller damp etter behandlingen. Ikke bruk øyenbryn sminke eller self-tan. Børst forsiktig og form brynene dine daglig.

Er det vanskelig å bruke? Kan du gjøre det alene?

Du trenger ikke noe hjelp eller noe tidligere erfaring. Du finner en steg for steg guide i produktpakken. Den enkleste måten å bruke Luxe Øyevippe Løfte Settet på, er å slappe av med en venn. Men, prossesen kan også gjøre alene uten noen problemer.

Hvor ofte kan du gjenta Luxe Øyenbryn Løft?

Luxe Eyebrow Lift er skånsom mot øyevippene dine. Vi anbefaler likevel å vente minst 3 uker mellom løftene for å unngå overarbeid. Ideelt sett, når effekten har gitt seg, så 6-8 uker senere.

Kan jeg farge øyenbrynene etter løftet?

Ja det kan du. Det er best å farge øyenbrynene etter påføring. Du finner mer om dette i veiledningen. Pass imidlertid på at 24 timer etter påføringen ikke kommer vann eller andre væsker i kontakt med øyenbrynene dine, ellers kan effekten gå tapt.

Jeg brukte det, men ser ingen forskjell

Det er viktig at du virkelig følger alle trinnene riktig og holder deg til de angitte tidspunktene for eksponering for stoffene. Hvis du fortsetter å ha problemer, spør en annen person om å hjelpe deg første gang, så vil det fungere bedre av seg selv neste gang.

Etter Luxe Øyenbryn Løfteren er endene av hårene krøllet, hva gjorde jeg galt?

Øyenbrynshåret ble ikke strukket nok. Limet kan ha løsnet under eksponering for lotion 1, slik at øyenbrynene ikke lenger er fiksert i form.

Kan jeg legge på produkt etterpå?

Så klart! Etter 24 timer kan du bruke alle produktene uten at det blir ødelagt.

Kan jeg ta en dusj etterpå?

Så klart! Men du bør unngå det de første 24 timene.

Luxe Vippeserum

Rensket vann (Aqua), Cucurbita Pepo (Greskar) Frøekstrakt, Natriumklorid, Vitis vinifera (Drue) frøekstrakt, citronsyre, Panax Ginseng ekstrakt, Swertia Japonica ekstrakt, pentapeptid-17, hyaluronsyre (HA), vitamin E (tocopherol), vitamin B7 (biotin), vitamin B5 (panthenol).

Karnaubavoks - Hentet fra bladene til en plante som bare vokser norøst i Brazil, kjent for sin hypoallergeniske og myke verdier, og glansen.

Candelilla Cera - Det gode veganske alternativet til bivoks som er hentet fra en vild plante i Euphorbia Cerifera. Den beskytter og gir fuktighet til huden, som lager et tykt lag som enkelt blir tatt opp.

Tocopheroler - En form for vitamin E som kan hjelpe å forbedre skalpen og et friskt hår. 

Hver pakke innholder Luxe Øyevippeserum og instruksjoner.

Steg 1: Skrub, skrub, skrub! Pass på at du vasker ansikte nøye for å fjerne all sminken som er igjen.

Steg 2: Tørk applikatoren over vippene.

Steg 3: La serumen tørke inn helt før du gjør ferdig rutinen. Gjenta disse stegene daglig en gang om morgenen og en gang på kvelden.

Du bør bruke Luxe Øyevippe eller Øyenbrynserumen en eller to dager per dag! Vi anbefaler at du bruker den 2 ganger per dag de første 2 månedene for best resultat! Pass på at huden er ren før du påfører det. Vis du glemmer det en dag, bare fortsett neste dag.

Hvilken resultat kan jeg forvente og når? 

Med Luxe Vippe og Øyenbrynserum, kan du se resultat etter så lite som 2 uker og nyte opp til 45% mer lengde på 4 uker. Men, alle er forskjellige, så vær tålmodig. Pass på at du tar bilder av prossesen på dag 1, dag 30 og dag 60 for å se at vekst er garantert! Det viktigeste å huske er at alt som er bra tar tid! Vokse ut dine vipper skjer ikke over natten og du må være konsekvent med påføringen din. Vær tålmodig. 

Hvordan fungerer det?

Vårt vippe- og brynstimulerende peptidkompleks støtter den naturlige fornyelsessyklusen av vipper/øyenbryn, og gjør vippene/øyenbrynene tykkere, sterkere og sunnere. Den mineralrike formelen hjelper til med å fylle opp vipper/øyenbryn med essensielle proteiner og vitaminer som gir glans og lysstyrke.

Unike fuktighetsgivende ingredienser gir utmerket fuktighet til vippene/øyenbrynene ved å forsegle fuktighet og forbedre fleksibiliteten og elastisiteten.

Er det noen bivirkninger?

Formelen vår er spesielt laget for å være skånsom og trygg for alle, inkludert kreftpasienter! Våre produkter inneholder ingen parabener og er også glutenfrie og veganske. Du bør imidlertid unngå å få formelen i øynene. Ved øyekontakt bør du skylle øynene grundig med vann.

Du bør også kun bruke Luxe øyenvippe eller øyenbrynserum under tilsyn av legen din hvis du er under behandling for en øyelidelse. Oppbevares utilgjengelig for barn. Vi anbefaler at du vasker ansikte og hendene med mild såpe før bruk

Kan jeg bruke dette serumet med øyevippe forlengere?

Ja, så klart. Vårt serum er uten olje, så de vil ikke skade forlengere. Bare følg instruksjonene for å forsterke og forbedre dine vipper.

Kan jeg bruke det under graviditet eller når jeg ammer? 

Vis du er gravid eller ammer, anbefaler vi at du snakker med din lege først.

Hvor lenge varer en flaske med Luxe Øyevippe eller Øyenbrynserum?

En flaske med Luxe Vippe eller Øyenbrynserum varer i opp til 1-2 måneder, kommer an på hvor mange ganger du bruker serumen. Pro-tip: Vi anbefaler at du bruker serumen to ganger dagen de første 2 månedene for det beste resultatet! Pass på at du bytter ut de gamle flaskene hver andre måned for best resultat.

Hvordan burde jeg lagre serumen? 

Vennligst pass på at du bytter ut gamle flasker hver andre måned for best resultat. Vår serum innholder ikke hormoner eller konserveringsmidler, så de varer maks opp til 4 måneder. Vi anbefaler at du bruker Luxe Cosmetics serumen innen 1-2 måneder, lagre dem i 2.2°C til 25°C grader og lukk lokket godt etter bruk.

Er produktet vegansk og ikke testet på dyr? 

Ja, alle Luxe produktene er 100% veganske og ikke teste på dyr, noen vi aldri kommer til å gjøre. Vi jobber heller ikke med produsenter som tester på dyr. Du kan være sikker på at Luxe Cosmetics er 100% i mot testing på dyr og 100% vegansk!

Vårt serum er også uten parfymer, PEGer, mieral oljer, silikon olje, parabener og hormoner. De er såklart testet av en dermatolog.

For menn også?

Ja! Alle serumene våre passer for menn også.

Er betalingsinformasjoen min beskyttet?

Din data blir overført til en sikker SSL tilkobling og er derfor dekket av den nyeste sikkerhets standaren. Din data får ingen risiko i det heletatt. Din sikkerhet er vår høyeste prioritering!

Luxe Øyenbrynserum

Rensket vann (Aqua), Cucurbita Pepo (Greskar) Frøekstrakt, Natriumklorid, Vitis vinifera (Drue) frøekstrakt, citronsyre, Panax Ginseng ekstrakt, Swertia Japonica ekstrakt, pentapeptid-17, hyaluronsyre (HA), vitamin E (tocopherol), vitamin B7 (biotin), vitamin B5 (panthenol).

Karnaubavoks - Hentet fra bladene til en plante som bare vokser norøst i Brazil, kjent for sin hypoallergeniske og myke verdier, og glansen.

Candelilla Cera - Det gode veganske alternativet til bivoks som er hentet fra en vild plante i Euphorbia Cerifera. Den beskytter og gir fuktighet til huden, som lager et tykt lag som enkelt blir tatt opp.

Tocopheroler - En form for vitamin E som kan hjelpe å forbedre skalpen og et friskt hår.

Hver pakke innholder Luxe Øyenbrynserum og instruksjoner.

Steg 1: Skrub, skrub, skrub! Pass på at du vasker ansikte nøye for å fjerne all sminken som er igjen.

Steg 2: Tørk applikatoren over øyenbrynene.

Steg 3: La serumen tørke inn helt før du gjør ferdig rutinen. Gjenta disse stegene daglig en gang om morgenen og en gang på kvelden.

Du bør bruke Luxe Øyevippe eller Øyenbrynserumen en eller to ganger dagen! Vi anbefaler 2 ganer perdag de første 2 månedene for best resultat! Pass på at huden din er ren før du påfører det. Vis du glemmer det en dag, bare ta det på neste dag.

Hvilken resultat kan jeg forvente og når? 

Med Luxe Vippe og Øyenbrynserum, kan du se resultat etter så lite som 2 uker og nyte opp til 70% mer lengde på 4 uker. Men, alle er forskjellige, så vær tålmodig. Pass på at du tar bilder av prossesen på dag 1, dag 30 og dag 60 for å se at vekst er garantert! Det viktigeste å huske er at alt som er bra tar tid! Vokse ut dine vipper skjer ikke over natten og du må være konsekvent med påføringen din. Vær tålmodig. 

Hvordan fungerer det?

Vårt vippe- og brynstimulerende peptidkompleks støtter den naturlige fornyelsessyklusen av vipper/øyenbryn, og gjør vippene/øyenbrynene tykkere, sterkere og sunnere. Den mineralrike formelen hjelper til med å fylle opp vipper/øyenbryn med essensielle proteiner og vitaminer som gir glans og lysstyrke.

Unike fuktighetsgivende ingredienser gir utmerket fuktighet til vippene/øyenbrynene ved å forsegle fuktighet og forbedre fleksibiliteten og elastisiteten.

Er det noen bivirkninger?

Formelen vår er spesielt laget for å være skånsom og trygg for alle, inkludert kreftpasienter! Våre produkter inneholder ingen parabener og er også glutenfrie og veganske. Du bør imidlertid unngå å få formelen i øynene. Ved øyekontakt bør du skylle øynene grundig med vann.

Du bør også kun bruke Luxe øyenvippe eller øyenbrynserum under tilsyn av legen din hvis du er under behandling for en øyelidelse. Oppbevares utilgjengelig for barn. Vi anbefaler at du vasker ansikte og hendene med mild såpe før bruk

Kan jeg bruke det under graviditet eller når jeg ammer? 

Vis du er gravid eller ammer, anbefaler vi at du snakker med din lege først.

Hvor lenge varer en flaske med Luxe Øyevippe eller Øyenbrynserum?

En flaske med Luxe Vippe eller Øyenbrynserum varer i opp til 1-2 måneder, kommer an på hvor mange ganger du bruker serumen. Pro-tip: Vi anbefaler at du bruker serumen to ganger dagen de første 2 månedene for det beste resultatet! Pass på at du bytter ut de gamle flaskene hver andre måned for best resultat.

Hvordan burde jeg lagre serumen? 

Vennligst pass på at du bytter ut gamle flasker hver andre måned for best resultat. Vår serum innholder ikke hormoner eller konserveringsmidler, så de varer maks opp til 4 måneder. Vi anbefaler at du bruker Luxe Cosmetics serumen innen 1-2 måneder, lagre dem i 2.2°C til 25°C grader og lukk lokket godt etter bruk.

Er produktet vegansk og ikke testet på dyr? 

Ja, alle Luxe produktene er 100% veganske og ikke teste på dyr, noen vi aldri kommer til å gjøre. Vi jobber heller ikke med produsenter som tester på dyr. Du kan være sikker på at Luxe Cosmetics er 100% i mot testing på dyr og 100% vegansk!

Vårt serum er også uten parfymer, PEGer, mieral oljer, silikon olje, parabener og hormoner. De er såklart testet av en dermatolog.

For menn også?

Ja! Alle serumene våre passer for menn også.

Er betalingsinformasjoen min beskyttet?

Din data blir overført til en sikker SSL tilkobling og er derfor dekket av den nyeste sikkerhets standaren. Din data får ingen risiko i det heletatt. Din sikkerhet er vår høyeste prioritering!

Luxe Fargesett

Svart fargenyanse

Vann, cetearylalkohol, p-fenylendiamin, natriumketearylsulfat, m-aminofenol, natriumlaurethsulfat, 2,4-diaminofenoksyetanolsulfat, 2,6-diaminopyridin, resorcinol, CI 77491, CI 77499.

Gel-Oxidationsmedel - Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Hydrogen Peroxide, Aloe Barbadensisextrakt, Citronsyra, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat

Brun fargenyanse 

Vann, Cetearylalkohol, p-Fenylendiamin, Resorcinol, m-Aminofenol, Natriumlauretsulfat Natriumkarylsulfat, p-Aminofenol, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Gel-Oxidationsmedel - Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Vateperoxid, Aloe Barbadensisextrakt, Citronsyra, Natriumbensoat, Kaliumsorbat

1. Luxe Fargenyanse
2. Luxe Oksiderende Gel
3. Hansker

Under Luxe Fargenyanse behandlingen, blir en liten dråpe (rundt 1cm) med fargenyanse blandet med 10-12 dråper Oksiderende Gel (aktiverende krem) for en kremende konsistens og spre det gjevnt på øyebrynene/vippene. (Bladningsforhold 1:1) 

Den enkle 4-stegs guiden er inkludert i produktpakken.

Hvor lenge varer Luxe Fargenyanse behandlingen? 

Resultatet varer opp til 6 uker på håret. Men, resultatet kan variere.

Hvor ofte kan du gjenta en Luxe Fargenyanse behandling?

Luxe Fargenyanse behandlingen er mild for dine øyevipper og øyenbryn og kan derfor brukes så mange ganger du ønsker. Ideelt sett, i det effekten blir bort.

Jeg har ikke brukt opp min Luxe fargenyanse boks. Kan jeg bruken den på nytt senere?

Den allerede blandete fargenyansen kan ikke brukes på nytt, fordi fargen tørkes bort etter en stund. Men, fargenyansen vår er gjennlukkbar så den varer lenge.

Hvor lang tid tar Luxe Fargenyanse behandlingen?

Behandlingen tar rundt 10-20 minutter, variere på når applikasjonen ble påført.

Er behandlingen vond?

Behandlingen skal ikke være vond, om det ikke er noen alergiskreaksjon. Vi anbefaler at du tar en lappe test 24 timer før, helst på et lite iøynefallende område. Uansett, dette garanterer ikke at det ikke blir noen reaksjon.

Kan jeg bruke maskara selv etter Fargenyanse behandlingen?

Etter du har farget, kan du påføre maskara på øyevippene dine uten noen problemer.

Kan jeg ta Luxe Fargenyanse behandlingen når jeg er gravid?

Samme gjelder her som med hårfarging. Siden det ikker er lov å teste noe på gravide damer, er det ingen studie på det.

Luxe Sachet - Refills

Posen trenger en viss mengde, så det kommer alltid til å være litt igjen. Åpne poser må bli brukt opp etter et par timer. Derfor, er våres råd, om mulig, del behandlingen med en du er glad i. 

Luxe Øyenvippesjampo

Distilled water, Decyl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Lauryl glucoside, Citric acid, Sodium gluconate, Sodium benzoate

1. Luxe vippe sjampo
2. Applikatorer
3. Instruksjoner

Ja! Luxe Øyevippe Sjampo passer for alle lengder og type øyevipper.