Angrerett for forbrukere

En forbruker er en fysisk person som inngår en rettshandel for formål som hovedsakelig verken er av kommersiell eller næringsmessig karakter.

Angrerett

Vår standard returrett gjelder i 30 dager. Hvis det har gått 30 dager fra du mottok varen, kan vi normalt ikke tilby deg refusjon eller bytte.
Angreretten er 30 dager fra den dagen,
- du eller en tredjepart du utpeker, som ikke er transportør, har tatt varene i besittelse, hvis du har bestilt en eller flere varer som en del av en enkelt bestilling og de skal leveres samlet;

- den dagen du eller en tredjepart du har oppgitt, som ikke er transportøren, har overtatt eller har overtatt de siste varene, hvis du har bestilt flere varer som del av en enkelt bestilling og disse skal leveres separat.

- Hvis det påløper tollavgifter som følge av returforsendelsen, skal disse betales direkte av avtaleparten. Hvis dette ikke er mulig, vil tollen bli trukket fra refusjonsbeløpet.

For å utøve din angrerett må du informere oss (contact@luxe-cosmetics.eu) ved hjelp av en tydelig erklæring (f.eks. via e-post) om din beslutning om å trekke deg fra denne kontrakten.

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om utøvelse av angreretten før utløpet av angrefristen.

Utelukkelse av angreretten

Med mindre vi har avtalt noe annet med deg, gjelder angreretten blant annet ikke for avtaler om levering av forseglede varer som av hygieniske årsaker ikke er egnet for retur dersom forseglingen er fjernet etter levering.

Pengene tilbake-garanti

Vi tilbyr en tilfredshetsgaranti på våre produkter. Du har 30 dager til å prøve vanlige produkter og 60 dager til å prøve serum. Hvis du ikke er fornøyd med et produkt, må du være oppmerksom på følgende betingelser:

For vanlige produkter: Vennligst gi oss passende dokumentasjon:
Før-, under- og etterbilder.

For serum: Vennligst legg ved et før- og etterbilde med tidsangivelse. Etter å ha gjennomgått de innsendte bildene, vil vi utstede en refusjon.

Vær oppmerksom på at garantien vår ikke dekker varer som er manipulert, misbrukt eller skadet ved grov uaktsomhet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke nettstedet vårt eller kontakte vår kundeservice.

Returer

Følgende betingelser må være oppfylt for å få refusjon:

- Varene har ikke vært brukt og viser ingen tegn på bruk.
- Varene er i original tilstand og forseglet.
- Kundestøtteteamet har blitt kontaktet for videre steg i returprosessen.
- Varene er returnert innen 30 dager etter at de ble mottatt.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte vår kundeservice på e-post til contact@luxe-cosmetics.eu.

Avbestillingsperiode

Avbestillingsperioden er 24 timer for standard fraktmetode (7-12 virkedager) og 2 timer for ekspressfraktmetode (2 virkedager) etter at bestillingen er lagt inn.


Fraktkostnader og retur

Kunden er ansvarlig for de direkte kostnadene ved å returnere varen. Du er ansvarlig for å betale dine egne fraktkostnader for å returnere varen. Fraktkostnader refunderes ikke.
Ta kontakt med kundestøtte hvis du vurderer å returnere en vare. Du vil da motta ytterligere informasjon fra vårt supportteam.

Konsekvenser av avbestilling

Hvis du angrer på denne avtalen, må vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg, inkludert leveringskostnader (med unntak av ekstra kostnader som følge av at du har valgt en annen leveringsmåte enn den billigste standardleveringen vi tilbyr), uten forsinkelse og senest innen 30 dager fra den dagen vi mottok melding om at du angrer på denne avtalen. For denne tilbakebetalingen vil vi bruke samme betalingsmiddel som du brukte for den opprinnelige transaksjonen, med mindre annet er uttrykkelig avtalt med deg; du vil ikke i noe tilfelle bli belastet noen gebyrer på grunn av denne tilbakebetalingen.

Vi kan nekte tilbakebetaling inntil vi har mottatt varene tilbake eller inntil du har fremlagt bevis på at du har returnert varene, avhengig av hva som inntreffer først.

Du må returnere eller overlevere varene til oss uten unødig forsinkelse, og i alle tilfeller senest 30 dager fra den dagen du gir oss beskjed om at du vil heve avtalen. Fristen anses som overholdt hvis du sender varene tilbake før 30-dagersfristen er utløpt.

Du skal bære de direkte kostnadene ved returnering av varene.

Du må bare betale for varens eventuelle verditap dersom dette verditapet skyldes håndtering av varen som ikke er nødvendig for å kontrollere varens tilstand, egenskaper og funksjon.


Generell informasjon om frakt:

Toll og eventuelle avgifter må betales av kjøperen selv.

Kunden er ansvarlig for de direkte kostnadene for returfrakt.

Du kan vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe en fraktforsikring. Vi kan ikke garantere at vi mottar returen.