Velkommen til Luxe Cosmetics, din one-stop shop for revolusjonerende skjønnhetsprodukter. Vi endrer det som oppfattes som mulig, fra komforten av ditt eget hjem.

VÅRT STØRSTE HVORFOR

Den moderne skjønnhetsindustrien kan ofte være skadelig for vår fysiske og mentale helse, samt miljøet. Luxe Cosmetics mener at ingen bør gi opp sin helse eller prinsipper for å se vakker ut. Faktisk tror vi at jo sunnere og mer effektiv du er, jo bedre føler du deg. Det er derfor vi ønsket å ta en annen tilnærming til skjønnhet.

Vi tror sterkt på naturlig, enkel og umiddelbar skjønnhet. Tross alt vil alle elske å våkne og se FANTASTISKE ut hver morgen, og vi streber etter å gjøre det til en realitet for alle.

Vårt oppdrag er å lage lettstelte, problemfrie produkter som lar deg se selvsikker ut dag etter dag.

Derfor produserer vi kosmetikk av høy kvalitet for øyenvipper og øyenbryn. Våre produkter har vunnet flere priser og er laboratorietestet. Alle produktene våre er veganske og grusomhetsfrie.

Hver dag streber vi etter å forbedre alle aspekter av merkevaren vår og kundeopplevelsen vår. Hvis du føler at vi kan forbedre oss på et hvilket som helst område, uansett hva det er, vennligst kontakt oss! Vi er alltid åpne for nye ideer og kritikk og vil gjerne høre hva du har å si!